di.07.mrtENTR

THE BOAT BAND XS #2

The Boat Band Sessions

Meet 'The Boat Band XS' #2 met Velizar Todorov, Naim Erbaba en Wim Ricour!

Het Boat Band-trio Velizar Todorov, Naim Erbaba en Wim Ricour combineert Turkse poëzie en traditionele Bulgaarse liedjes met een singer-songwriter gevoel en een snuifje Rock’n’Roll. Op 7 maart presenteren ze in ENTR hun eigen muzikale handschrift onder de klanken van Cajon, electrische/acoustische gitaren en synthesizers. Een mix van traditionele en eigentijdse covers maar ook eigen composities.

In 2016 meerde de Reno-boot aan in Gent en diende als opvangcentrum voor vluchtelingen. Thomas Noël verzamelde enkele muzikanten onder hen in De Centrale en startte wekelijkse jamsessies. Na verloop van tijd kwamen ook andere muzikanten met een migratie-achtergrond aansluiten en werd The Boat Band geboren. In wisselende bezettingen experimenteert de groep met een repertoire dat deels bestaat uit eigen werk en eigenwijze bewerkingen van muziek uit de thuislanden van de muzikanten.

The Boat Band heeft ondertussen een hele weg afgelegd, met concerten en samenwerkingen met verschillende (sociaal-)artistieke projecten.

Op 31/01, 07/03, 04/04 en 02/05/2023 presenteren we in in ENTR 4 gratis The Boat Band sessies in een wisselende XS bezetting.  

Op 10 juni presenteren we dan een THE BOAT BAND XL concert in De Centrale zelf.  Meer info en tickets vind je binnenkort op onze website en social media-kanalen.

Praktisch

dinsdag 07 maart 2023

20:00 - 22:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid