di.17.aprENTR

Tim Ielegems aka Shakedown Tim & Mystery guest

Elke maand inviteert buurman Steven De bruyn in ENTR een muzikale zielsverwant, die hij graag wil leren kennen of die hij eerder al ontmoette (en opnieuw wil treffen) voor een muzikale uitwisseling. Gepassioneerde muzikanten en songschrijvers uit alle hoeken van de wereld en aangespoelde toerende muzikanten op hun vrije dag.

Steven laat zich vanavond vervangen door een andere bluesman.  Zanger-gitarist Tim Ielegems aka Shakedown Tim is een topper uit de Belgische bluesscene en een poulain van Roland.  Altijd smaakvol en creatief.  En ook hij brengt vanavond een muzikale guest mee ... een mystery guest ...

Net zoals de open keuken in ENTR de wereld naar je smaakpappillen tovert, wordt er gereisd met de ogen toe en de oren open.

Laat u op sleeptouw nemen voor deze groovende wereldreis!

Zanger-gitarist Shakedown Tim Ielegems is de oprichter van de band Fried Bourbon (met Steven Troch), waarmee hij een graaggeziene gast was op vele blues- en jazzfestivals in de Benelux en Frankrijk. Hij stond ook vaak op het podium met Gene Taylor, James Harman, Roland Van Campenhout, Steven De Bruyn, Jo' Buddy, Little Victor, Bill Sheffield… Momenteel treedt hij naar voor met The Rhythm Revue.  Shakedown Tim & the Rhythm Revue brengt zowel down home blues als uptown jump, swing & boogie, met een bezetting van drums, contrabas, gitaar en saxofoon.