do.08.junKelderzaal

Toonmoment Balkankoor & Samenspel

Muziekateliers Live

Het einde van het cursusjaar komt langzaam maar zeker in zicht.  Tijd dus voor de klassieke toonmomenten waarbij cursisten hun al dan niet eerste muzikale ei op het podium van ten berde kunnen brengen.

Samenspel (o.l.v. Wouter Vandenabeele en Hilde De Clercq) en het Balkankoor (o.l.v. Galina Velikova) mogen dit jaar de spits afbijten.

Met plezier en enthousiasme (en mogelijks ook met wat plankenkoorts) stellen ze de resultaten voor van een jaar lang intensief tokkel-, roffel-, strijk- en/of zangwerk, aan familie, vrienden, sympathisanten en andere supporters.

Komt dat horen, komt dat zien! 

Balkankoor

Het muziekrepertoire van Centraal en Zuid-Oost Europa is het centrale thema van ons Balkankoor, met muziek uit o.a. Bulgarije, Griekenland, Hongarije en Roemenië.  Alles wordt op een toegankelijke manier aangepakt en opgebouwd, waarbij leuke dansritmes en melodieën de basis vormen van het zangmateriaal. 

Samenspel

Het samenspel is een boeiend en belangerijk aspect voor elke muzikant.  Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam en het stimuleert de muzikale ontwikkeling.  Samen muziek maken is dan ook een belangrijk onderdeel binnen ons aanbod.  Alle muziek van folk, Arabisch, Turks tot Balkan komt aan bod.  Traditioneel verwelkomen we ook Wouter Vandenabeele zijn leerlingen uit het DKO Sint-Niklaas.

We sluiten de avond af met een spetterende jamsessie.  

 

 

Praktisch

donderdag 08 juni 2023

deuren 19:30
start 20:00

Gratis inkom (reserveren is niet nodig)

Line up (details tbc)

  • Balkankoor
  • Samenspel 
  • Jam

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid