vr.16.decKelderzaal

URBAN GROOVE ft. Ray Blaze, Dikwan, Kwame Mülzz & Buitlanderz

Een Urban Night met 5 jonge Afrikaanse Gentenaars

RAY BLAZE Oloriegbe Emmanuel a.k.a. Ray Blaze werd in Nigeria geboren en groeide op in een muzikale familie.  Hij begon op zijn 7de te zingen in een kerkkoor en het duurde niet lang voor men zijn prachtige stem opmerkte. Ray Blaze is meer dan een jonge pop- of R&B-zanger. Hij is zanger, songwriter en producer. Zijn muziek bevat Afrocentric, pop, R&B en Afrotrap.

DIKWAN Dikwan is een  Congolese zanger die al jaren in België woont. Hij stichtte zijn groep Afroband in 2004 in Gent .  Zijn eerste full cd ‘The Métamorphose’ werd gereleased in 2010. Zijn vaste groep is overwegend samengesteld uit Congolese muzikanten, maar sporadisch speelt er al eens een Gentenaar of een Fransman mee. Dikwan’s stijl meandert tussen Afro rhythm ‘n blues, soukous, rumba en salsa, met soms een ballade tussendoor.

KWAME MÜLZz Kwame Mülzz is een Ghanees-Belgische hiplife-, hiphop- en Afrotrap-artiest die afwisselend in Kumasi Ghana en Gent verblijft.

BUITLANDERZ ( BoemBlacka & Mr Tranquil) Buitlanderz bestaat uit de Ghanese-Nederlandse Gentenaar BoemBlacka en de Algerijns-Turkse Gentenaar Mr Tranquil.  Hiphop en rap.

HOSTED BY
Rwandese Gentenaar iMasai Mnmchn (Mwana Cash production) en DJ AZAM from Kigali Rwanda living in Ghent!
 

Praktisch

vrijdag 16 december 2016

deuren 19:00
aanvang 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Trio Charneux Leleux Puma


Young Curators Program . European Jazz Conference 2024


AZMARI