zo.20.sepTurbinezaal

Vagamundo - Flamenco Transatlantico (verplaatst naar NTGent Schouwburg.)

La Guardia Flamenca (Premiere)

Vagamundo première verplaatst naar NTGent Schouwburg.
Door de huidige restricties in de podiumsector zijn wij, als compagnie zonder werkingsmiddelen, genoodzaakt onze voorstelling te verplaatsen van onze vertrouwde omgeving De Centrale naar een ruimere speelzaal.
NTGent biedt ons een grotere publiekscapaciteit onder veilige omstandigheden voor iedereen.
Onze grote dank aan de ondersteunende instanties De Centrale, NTGent en Stad Gent, om deze creatie toch mogelijk te maken in deze bijzonder moeilijke tijden.
Lisbeth Maes - La Guardia Flamenca

Een nieuwe dans- en muziekvoorstelling van La Guardia Flamenca
Over de culturele kruisbestuiving tussen Spanje en Latijns-Amerika.

Terug met elkaar in zee om hun diepstee zieleroerselen te bezingen, nemen de leden van deze Compañía Transatlantica je mee op hun droomreis met bestemming 'el mundo nuevo'. Is het 'amor' die hen tot de oversteek drijft, of is het 'dinero'? Of is het de vlucht van 'la miseria'?  De tocht duurt alleszins lang, veel te lang. Waren ze maar thuisgebleven. Het stormt nu in hun harten. Heen en weer geslingerd tussen 'nostalgía' en 'esperanza'.  Zo dreigt er aan boord nog een dramatisch feestje te ontstaan met in hun kielzog de hunker naar 'libertad'. Als ze ondertussen 'el compas' maar niet miszeilen...

Met Clarissa Wedding (dans), Elise De Vliegher (zang, dans), Laura Neyskens (dans, zang), Esteban Murillo (flamencozang), Emre Kuzuoglu (flamencogitaar), Arnaud Clerc (percussie) en Javier Breton (bas), olv Lisbeth Maes.

Teaser

Praktisch

zondag 20 september 2020

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid