za.18.mrtKelderzaal

WORD WA(a)R

Slam Poetry Night ∼ Rap Battle Show

Word Wa(a)r brengt 'rap battles’ tussen historische en hilarische figuren. Verschillende dichters, slam poëten en rappers nemen het tegen elkaar op in een theatraal conflict. Ze vuren in meerdere rondes voorbereide, tekst af op hun tegenstander en het publiek dat mag jureren en reageren. De voertaal is Nederlands en de artiesten spreken vanuit een op voorhand bepaalde stelling of personage zoals bijvoorbeeld:
President Obama vs. Vladimir Poetin, Pro vs. contra Cannabis, de Atheïsme vs. De stem van God of Antwerpen vs. Gent. Het tentoonspreiden van literaire en lyrische kwaliteiten en het vermaak van het publiek staat hierbij voorop. Het is ‘recht in je smoel poëzie’ met een humoristische inslag en kritische ondertoon.

WORD WA(a)R werd bedacht en gecoördineerd door Pieter Cools en Seckou Ouloguem voor Akulte vzw met steun van Het Vlaams Fonds voor de Letteren en Het Bos.

Artiesten: Pieter Cools, Seckou Ouologuem, Tom Driessen, Sascha Reunes, Simon Den Haerynck, Prisca Agnes Nishimwe, Manu Moreau en Martijn Nelen


 

Praktisch

zaterdag 18 maart 2017

deuren 19u30
voorstelling 20u00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid