vr.28.aprTurbinezaal

YOUnited9000

UITVERKOCHT

Op 27 en 28 april is het jonge geweld van YOUnited9000 opnieuw te gast in De Centrale.
Voor het vierde jaar op rij vonden zij elke woensdagmiddag de weg naar De Centrale en De Expeditie (Victoria deluxe). Theater, dans en muziek vormden hun bron van inspiratie. De jongeren werden begeleid door Nadja Kruse, Abdelaziz Sarrokh en Michaël Brijs. Dat resulteert vandaag in hun eerste podiumervaring! Tijdens deze verrassende voorstelling laat het jonge talent ons delen in hun 'goesting om te spelen'. Zorg dat je erbij bent en laat je meeslepen door deze 30-koppige brok artistieke energie.

LOKALE HELDEN

Op vrijdag 28 april 2017, aan het begin van de Week van de Amateurkunsten, organiseert Poppunt samen met iedereen in Vlaanderen en Brussel die wil meedoen de tweede editie van Lokale Helden.
Lokale Helden? Da’s dé hoogdag van de muziek.
De eerste editie in 2015 zorgde voor maar liefst 1.081 optredens op zo’n 366 locaties in 137 gemeenten op één dag. Iédereen die muziek en z’n lokale scene een warm hart toedraagt kan Lokale Helden mee organiseren. Alle anderen worden uitgenodigd om op 28 april 2017 hun lokaal talent én de buurt te gaan (her)ontdekken.

Praktisch

vrijdag 28 april 2017

20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO