zo.28.janTurbinezaal

Zeynep Bakşi Karatağ

Fusion van Turkse klanken en cultuur

De muziek van Zeynep Bakşi Karatağ is een boeiende fusie van diverse genres, waaronder pop, rock, soul, elektronica en uiteraard traditionele Anatolische muziek. In 2019 bracht ze verschillende singles uit, waarvan "Adaletin bu mu dünya" eruit sprong met meer dan 9 miljoen streams op Spotify. Samen met haar getalenteerde bandleden  blaast Zeynep Bakşi Karatağ traditionele nummers met een eigentijdse twist nieuw leven in .

Debuutalbum "Mozaik" was een avontuurlijke reis waarbij oude en traditionele nummers werden omgevormd tot een hedendaags geluid dat ook een jongere generatie aanspreekt. Het resultaat was verrassend en werd enthousiast ontvangen, wat hen motiveerde om hun muzikale avontuur verder te zetten. Hun muziek is een harmonieuze mix van erfgoed en vernieuwing, die het publiek meeneemt op een onvergetelijke muzikale reis.

Zeynep Bakşi Karatağ . zang
Fethi Ak . percussie
Gürsoy Tanc . elektrische & akoestische gitaar
Murat Karatag . keyboards
Umut Piera . bağlama
Andre Meissner . saxofoon

 

De week van maandag 22 t.e.m. zondag 28 januari is een absolute feestweek! Liefde voor muziek van hier staat voor de vierde keer centraal in héél het land.  De Week van de Belgische muziek, onder impuls van VI.BE - steunpunt voor artiest en muzieksector - en VRT, wordt weer o-ve-ral en op alle manieren gevierd. Ontdek wat er allemaal te gebeuren staat en feest mee! 

Meer info < klik hier >

Praktisch

zondag 28 januari 2024

deuren . 19:30
concert . 20:00

vvk: € 28
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 25
adk: € 31
UitPas kansentarief: € 6,20

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SHOWTIME BALKANKOOR & SAMENSPEL


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24