ma.26.mrtTurbinezaal

ZING MEE MET DE BONSKI’S!

Op maandag 26 maart is er een grote zangstonde Nederlands in de Centrale met de titel ‘Zing mee met de Bonski’s’.
Deze zangstonde is bedoeld voor cursisten Nederlands en iedereen die Nederlands oefent buiten de les. Er zijn 3 zangmomenten voorzien, één in de voormiddag, één in de namiddag en één 's avonds om 19u00.

De ochtend- en namiddagvoorstelling zijn volledig gevuld maar voor de avondvoorstelling is er nog plaats!

Meer info en inschrijven kan via ayse.alci@in-gent.be

In hun nieuwe voorstelling Zing mee met de Bonski's brengen Lennaert & de Bonski's bekende en eenvoudige Nederlandstalige songs die live door iedereen in het publiek kunnen worden meegezongen. De teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling en bij vijf songs verschijnen fijne oefeningen in een gratis educatieve bijlage. De songs en de oefeningen kunnen de leraars (al dan niet zingend) voorbereiden in de klas.

Verder zitten er een aantal verrassende vertalingen in de voorstelling en zullen de Bonski's ook een paar eigen nummers brengen, gemaakt op maat van de studenten.
Los van het meezingen wordt het een echte show, zodat de voorstelling, als in ware Bonski-traditie, echt vertier wordt in de Nederlandse taal.

Zanger Lennaert Maes & de Russische broers Bonski maken al jaren muzikale producties op maat van anderstalige studenten Nederlands. Zij brachten hun voorstellingen niet enkel in eigen land, maar ook aan taalinstituten en universiteiten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Tsjechië, Slovakije en Indonesië. Het tijdschrijft LES (tijdschrift voor Nt2) schreef over hun laatste show: "Dit is een echte aanrader. Een charmeoffensief voor het Nederlands.”

Zing mee met de Bonski's is een productie van vzw Wesp ism met vzw 'de Rand' en de Taalunie

Org. IN-Gent

Praktisch

maandag 26 maart 2018

deuren 18:30
start 19:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid