za.04.febTurbinezaal

Boombal Gent m/ EmBRUN & Leemans invites!

Boombal Gent viert 20 jaar EmBRUN!

Boombal Gent viert 20 jaar EmBRUN!

20 jaar geleden begonnen vijf vrienden met een ongelofelijke liefde voor folk samen te musiceren. Vastbesloten om de Europese podia te veroveren met hun muziek. Heilige huisjes vlogen in brand. Knallen deed het en het knalt nog steeds even hard! EmBRUN stond mee aan de wieg van het succes van Boombal en de daarmee gepaard gaande grote folkrevival van begin jaren 2000.  
Het grote feest van 20 jaar Boombal is stillekes gepasseerd tijdens de coronapauze, 20 jaar EmBRUN vieren we dus dubbel zo hard!

20u30: dansinitiatie voor iedereen die wil meedansen op Boombal. Ge moogt alleen komen, met twee, met drie… Na een uurtje draai je mee als de besten!

21u30: Het beste van 20 jaar EmBRUN! Als geen ander weten ze hoe ze de turbinezaal van De Centrale kunnen doen ontploffen. Verwacht u aan de mooiste mazurka’s en de zotste tovercirkels… 

23u30: De leading man van EmBRUN, de lijm van de groep en van zoveel andere fantastische groepen die de voorbije 20 jaar het mooie weer maakten op Boombal, the maestro himself, Bert Leemans invites! Verwacht u aan schitterende balmuziek door Bert & friends!

Praktisch

zaterdag 04 februari 2023

20:00 . deuren
20:30 . dansinitiatie
21:30 . EmBRUN!
23:30 . Leemans invite!

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Can You See Us . Rhythm of Words Between Us


KERSTBOOM.BAL


AFRO-LATINA PARTY