za.22.aprTurbinezaal

BOOMBAL GENT M/ GUUSTA, WARMOES & DUO GESTRIKT

Boombal staat voor dansen op wijze folkmuziek! 
Deze avond gaan we los op 3 fantastische groepen. Veel nieuw talent dat klaarstaat om het Boombalfirmament te bestormen!

20u00: Leer de dansjes van het Boombal kennen tijdens de dansinitiatie. Ze zijn eenvoudig en bovenal bijzonder plezant. Kom alleen of met vrienden, het maakt niet uit. Sowieso dans je wat je zelf wil of je geniet ervan aan de toog .

21u00: Me Guusta heeft bijzonder veel goesting om een feestje te bouwen. Accordeonist Guus Herremans en gitarist Ward Dhoore brengen de geweldige Jeroen Goegebuer op viool mee om er een onvergetelijk avond van te maken.

22u30: Pianist Milan Robbererchts en zijn muzikale vrienden van Warmoes creëren een uniek folkgeluid vol invloeden uit jazz, pop en funk. Ze gaan er prat op dat ze elk kasplantje kunnen doen dansen met hun catchy tunes…

23u45: Twee jonge kerels, net in het pak en met een schoon strikske om de nek. Victor op accordeon en Benoit op doedelzak vormens samen Duo Gestrikt. Ze bewezen reeds op Boombalfestival dat hun repertoire even strak is als hun pak en ze gaan dit fijntjes over doen op Boombal Gent.

Praktisch

zaterdag 22 april 2023

20:00 . dansinitiatie
21:00 . Me Guusta
22:30 . Warmoes
23:45 . Duo Gestrikt

Inkom: 16 euro vvk – 18 euro adk

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


BENEFIETCONCERT . KABUNKA