za.05.novDe Centrale

Dub up Session: Zulu Vibes

+ Cornerstone Sound, Dub Up Hifi

De Gentse dubcrew Dub up Hifi host deze avond. Met een kanon van een soundsystem dompelen ze De Centrale onder in Jamaicaanse reggae  en UK Dub. Wie er bij was op de uitverkochte Dub Up sessie in april met Ras Digby weet wat te verwachten. 

Zulu Vibes liet zich inspireren door de Jamaicaanse roots reggae van de 70’s en de UK Dub van de 90’s. Dankzij releases met o.a.Marcus Gad, Youthie en Johny Go Figure groeide Zulu Vibes snel tot een van de meest gewaardeerde Franse roots producers van het moment. Speciaal voor deze avond brengt hij een set met strictly unreleased music. Voor de eerste keer in België, niet te missen!

Dub Up Hifi staat garant voor een stevige reggae sessie. Je kent hen misschien van hun labels Dub Up Records & Dub Up dubplates of de wekelijkse Frequency Radioshow. Speciaal voor deze avond nemen ze special guests mee. Cornerstone is een nieuwe sound opgericht in 2022. Operator Joseph draait echter al meer dan een decennium mee als Naphtalites en als crewmember van Dub Up. Verwacht een vinylset vol 60’s, 70’s en 80’s.

Praktisch

zaterdag 05 november 2022

Deuren 21:00

Alle info & tickets democrazy.be

 

 

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Mildlife ★ Democrazy