do.13.aprTurbinezaal

GYJO & Artan Buleshkaj Quartet in concert

Muziekmozaïek en Vuurvogels presenteren

Het Ghent Youth Jazz Orchestra pakt uit met een spetterend concert in De Centrale in Gent! De grandioze bigband geeft jonge muzikanten ruim drie jaar lang de kans om te groeien, samen te spelen, ideeën uit te wisselen en natuurlijk plezier te maken. Eind vorig jaar ging de bigband van start met repetities en try-outs, in de paasvakantie lanceren ze een nieuwe projectweek o.l.v. gastdirigent en Belgische jazzlegende Richard Rousselet. Op donderdag 13 april presenteert GYJO je een unieke jazzset na een week hard werken en verfijnen, de première!

De avond wordt in stijl geopend door gitarist Artan Buleshkaj samen met saxofonist Warre Van de Putte, Kobe Boon op contrabas en Mathias Vercammen op drum. Ze leerden elkaar kennen in het allereerste Ghent Youth Jazz Orchestra in 2012. Na meer dan 10 jaar delen ze als het Artan Buleshkaj Quartet het podium met de nieuwe lichting van het GYJO. Kom mee genieten van deze double bill!

Muziekmozaïek werkt met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. De prijzen in voorverkoop zijn dezelfde als een ticket ter plaatse. Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (vb. UiTPAS met kansentarief) kan aan kansentarief (€ 2) een ticket aan de deur kopen.

Het Ghent Youth Jazz Orchestra is een initiatief van Muziekmozaïek en Vuurvogels. Dit concert wordt ondersteund door de stad Gent.

Praktisch

donderdag 13 april 2023

Tijd:
20:00 Artan Buleshkaj Quartet
21:00 Ghent Youth Jazz Orchestra conducted by Richard Rousselet

Kosten:
€7.00 – €12.00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


KERSTBOOM.BAL


AFRO-LATINA PARTY


BAL FINAL