di.06.junTurbinezaal

STUDIEDAG: WARMTEWENDE IN GEBOUWEN

Gebouwenverwarming in de energietransitie

Voor deze studiedag slaan ODE Vlaanderen en COGEN Vlaanderen de handen in elkaar. Zo vertrekken we vanuit een aantal prangende vragen en zal er ook een debat worden gehouden aan het einde van de dag. 

Warmtewende in gebouwen verwijst naar het proces waarbij gebouwen worden ontworpen en gerenoveerd om efficiënter gebruik te maken van warmte en energie. Dit kan onder meer worden bereikt door het verbeteren van de isolatie, het gebruik van efficiëntere verwarmingssystemen en het integreren van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

Wat is de lange termijnvisie op gebouwenverwarming? Welke oplossingen zijn er? 

Tijdens deze studiedag zal er ook een rondleiding mogelijk zijn op de site van Luminus en een bezoek aan de oude elektriciteitscentrale. U kan aangeven of u hieraan zou willen deelnemen via het inschrijvingsformulier. Zowel in de voormiddag als in de namiddag kunnen er 60 personen deelnemen aan deze rondleiding.  Als u het slot niet meer kan aanklikken in het inschrijvingsformulier, kan u zich hiervoor niet meer inschrijven omdat het reeds de maximale inschrijvingen behaalde. 

Tijdens deze studiedag zullen er ook vier Deep Dive sessies in kleine groep (max. 25 personen) worden georganiseerd waarin een expert dieper ingaat op een thema en u 1 op 1 vragen kan stellen aan de expert. Als u het slot niet meer kan aanklikken in het inschrijvingsformulier, kan u zich hiervoor niet meer inschrijven omdat het reeds de maximale inschrijvingen behaalde. 

 

Praktisch

dinsdag 06 juni 2023

Tijdstip: van 09:00 tot 17:00
---
Alle details (timing, programma, tarieven, ...) >  klik hier ​​​​​​​

Inschrijven

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Mildlife ★ Democrazy