ma.20.mrtTurbinezaal

BENEFIET ERHAN DEMIRCI & FRIENDS

t.v.v. de slachtoffers van de aardbeving in Turkije & Syrië / UITVERKOCHT

De aardbeving in Turkije en Syrië zette ook comedian Erhan Demirci aan om actie te ondernemen en samen met diverse bevriende stand up comedians, hun management en 3 Vlaamse cultuurhuizen (CC Berchem, Arenberg en De Centrale) de handen in elkaar te slaan.

Line-Up De Centrale: Hans Cools, David Galle, Jens Dendoncker, Han solo, Lukas Lelie, Amelie Albrecht, Alex Agnew & Wouter Deprez (vervangt de oorspronkelijk aangekondigde Michael Van Peel).

De inkomsten gaan integraal naar de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. 

"Een week geleden werd Turkije getroffen door een aardbeving. Het land van m’n ouders, het land dat mij zo na aan het hart ligt. Jammer genoeg kan ik het leed van de getroffenen niet wegnemen. Maar wat ik wel kan doen, is proberen de pijn van zoveel mogelijk kinderen te verzachten.  Zowel Turkse, Koerdische als Syrische kinderen in de regio, die op zo’n jonge leeftijd dit verdriet nooit zouden mogen meemaken. In samenwerking met mijn productiehuis De Hofleveranciers en cultuurcentra CC Beringen, Arenberg en De Centrale organiseren we 3 prachtige benefiet avonden telkens met een line-up van top collega’s, die meteen wilden meewerken. Mijn dank aan hen allen.  De solidariteit is enorm. Dit mooi gebaar zullen we nooit vergeten."

Erhan Demirci, 13.02.2023 

Praktisch

maandag 20 maart 2023

deuren 19:30
start 20:00

Prijs € 25,00

UITVERKOCHT // SOLD OUT

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yaşasin Kabare . Theater Binfikir