do.02.mrtTurbinezaal

MEET ME HALFWAY

Theater . familievoorstelling

Wat wordt het als een geadopteerde jonge zwarte man en een jonge witte vrouw verliefd worden? Wat wordt het als beiden nog worstelen met hun verleden? Wat wordt het als beiden nog niet klaar zijn met zichzelf? Wat wordt het als culturen elkaar en zichzelf in de weg staan? Wat wordt het als twee mensen van elkaar willen houden en dat toch niet kunnen? Of niet kunnen en toch willen?

Meet me Halfway gaat over opgroeien, over de wijzigende relatie van kinderen tot ouders doorheen de tijd en in het bijzonder in disfunctionele opvoedingssituaties, over vertrouwen en hechting, over wat migratie en opgroeien in een pleeggezin en binnen een andere cultuur met iemands zelfbegrip en zijn verhouding tot een geliefde ander doet/kan doen, kortom over liefde en/in/voor identiteitsvorming.

Meet me Halfway geeft woord, beeld en lichaam aan de poging tot een vast liefdesverband tussen twee jonge zoekende mensen, ergens tussen aantrekking en conflict, tussen begrip en onbegrip, tussen liefde en haat en dat door een afwisseling van een 3D-game, teksttheater, dans en geanimeerde (geprojecteerde) illustraties.

Tekst en Regie: Adams Mensah
Spel: Louise Buysschaert, Adams Mensah
Stand-in: Faisal Muhammadu
Dramaturgie: Greet Vissers
Kostuums: Gloria Abena Biney
Illustratie: Shamisa Debroey, Louise Buysschaert
Bewegingscoach: David Ramos Joao, Nina Plantefeve
Muziek en Soundscape: Maarten Vandenbemden, Alec De Bruyn
Games en Animatie: Cedric Duré / Outdream Creative, Phillippe Hosselet
Geluid Techniek: Wim van Eester
Beeld Techniek: Natalie Meeusen
Productie: Adams Mensah
Foto: Karolina Maruszak

Een productie van Amaj Productions, kunstZ / coproductie HET LAB-Hasselt.  Met de steun van Africalia, Fonds Pascal Decroos, Fameus, Stad Antwerpen en de Vlaamse Overheid.  Met dank aan Het Bos Antwerpen. De voorstelling in Gent wordt georganiseerd in samenwerking met Afrika Filmfestival Gent.

Praktisch

donderdag 02 maart 2023

deuren 19:30
start 20:00

vvk € 13
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10 € 10
adk € 16
kansentarief € 3,20

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Kruimeldief . in theater