Labyrinth 2024

Sinds 1982 organiseert de Muzikale Werkplaats Labyrinth wereldwijd muziekworkshops, die zich vooral richten op de modale muzikale tradities van de wereld en de eventuele creatieve interactie tussen deze tradities, evenals concerten met gerenommeerde muzikanten.

Labyrinth werd opgericht door de "Brits/Griekse" muzikant Ross Daly. In 1997 vonden de eerste seminars/workshops plaats in Athene en deze ontwikkelden zich geleidelijk verder met "hubs" in Kreta, Cyprus, Turkije, Spanje, Italië en Canada ... . Vanaf 2024 wordt Gent (via Muziekateliers De Centrale) de eerste “Labyrinth hub" in Noord-Europa ... met een eerste reeks workshops en concerten van 1 t/m 4 april 2024.

Labyrinth wordt niet enkel beschouwd als een muzikale workshop, maar veel meer als een ‘manier van leven’ doordrenkt met muziek. Het voornaamste doel van Labyrinth is om mensen, vooral jongeren in contact te brengen met een creatieve benadering van traditionele muziekstijlen van over de hele wereld. Het fungeert als een ontmoetingsplek voor zowel musici als studenten en geniet ruime erkenning als een vooraanstaande kracht op het gebied van onderwijs in modale en traditionele muziek.

Meer info over de verschillende Labyrinth-workshops : 


Een samenwerking van De CentraleLabyrinth KretaArtConnects en Seyir Muzik

Praktisch

De workshops vinden plaats van 1 t/m 4 april van 10:00 tot 17:00, met een lunchpauze van 12:30 tot 14:00.

Alle muzikanten met (half)gevorderde muzikale vaardigheden zijn welkom, dus geen beginners.

Heb je twijfels over de moeilijkheidsgraad van de workshops? Neem gerust contact met ons op.

Kostprijs (per reeks van 4 dagen) . inclusief de 2 Labyrinth-concerten op 2 april (Masters of Labyrinth) en 3 april (Wajd Ensemble)

€ 200 (standaardtarief)
€ 40 (kansentarief)


Annuleringsbeleid
Annulering van je registratie is mogelijk tot vrijdag 01/03 door een e-mail te sturen. Je ontvangt een terugbetaling (met aftrek van 15% administratiekosten).
Indien je na vrijdag 01/03 moet annuleren wegens ziekte, ontvang je eveneens een terugbetaling (na aftrek van administratiekosten) op vertoon van een geldig dokterscertificaat.