#CORONAVIRUS - UPDATE 05.06.2020

WIJ ZORGEN VOOR DE BURGERS!
ENTR heropende op 9 juni,
en vanaf 2 juli (tot eind september) presenteren we een coronaproof zomerprogramma

Sinds 14 maart viel het Culturele leven stil als gevolg van de wereldwijde Coronacrisis en #blijfinuwkot was ook de boodschap die vanuit De Centrale werd gegeven. Al onze podiumactiviteiten en muzieklessen werden geannuleerd. Onze repetitieruimtes gingen op slot en de activiteiten van ENTR werden opgeschort.

Maar stap voor stap komt het “normale leven” weer op gang. Na 3 lange maanden kunnen ook de Cultuurhuizen hun activiteiten hervatten en mogen ze zowel artiesten als publiek opnieuw verwelkomen.

Op woensdag 3 juni zette De Centrale haar deuren opnieuw op een kier voor de repeterende kunstenaar. Vanaf dinsdag 9 juni is het aan ENTR om de deuren te openen en binnen een paar weken hopen we jullie ook opnieuw een mooi coronaproof concertprogramma te kunnen aanbieden.

Stukje bij beetje keren we terug naar de normaliteit, volgens de richtlijnen zoals die door de experts en de verantwoordelijke overheden worden opgelegd. Samen komen we stilaan uit ons kot, maar voorlopig niet te zot! Want de gezondheid van zowel onze medewerkers en artiesten als van het publiek is en blijft onze grootste zorg en prioriteit.

Ons volledige zomerprogramma vind je vanaf eind juni op de website en via de sociale mediakanalen van De Centrale.

Leuk om u binnenkort opnieuw te mogen begroeten!

#wijzorgenvoordeburgers #samenuitonskot #nogniettezot #coronaproofconcertsDit artikel verscheen op en gaat over in de categorie Algemeen


Bekijk alle nieuwsberichten