Lichtfestival Gent 31/01 > 04/02

Het Lichtfestival is een evenement dat veel bezoekers lokt. In 2015 waren het er meer dan 600.000. Dat betekent dat het druk wordt in en naar Gent en dat ook De Centrale iets minder vlot bereikbaar zal zijn.  De Ham zal voor auto’s afgesloten worden ter hoogte van de Joremaaie brug en ter hoogte van de Kraankindersstraat van 18:00 tot 24:00.

Het is dan ook raadzaam is om maximaal gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer of om te parkeren op een van de park-and-rides aan de rand van de stad en van daar met een deelfiets of met de bus of tram naar het centrum te gaan. Laat vooraf al even uw licht schijnen over de verschillende mogelijkheden om naar Gent te komen tijdens het Lichtfestival.

Openbaar vervoer: handige routeplanners vindt u op www.nmbs.be of www.delijn.be

Fiets : Plan de makkelijkste fietsroute hier. Heel wat extra fietsstallingen zijn voorzien.

Auto : Kies voor één van de vele Park&Rides.

Meer informatie kan je terugvinden op de site van het lichtfestival: https://lichtfestival.stad.gent (praktisch).

---

ENTR is misschien wel de ideale plek om af te spreken met vrienden en vriendinnen om de tocht aan te vatten ... het traject passeert op slechts 100 meter afstand.
ENTR is alle dagen open tijdens het lichtfestival. We beperken de reservaties dus wees snel als je zeker wil zijn van een plaatsje. We voorzien ook een bar en een eetstand onder de LUIFEL, naast ENTR.  Je kan er terecht voor een lekkere "Ham"- of "Veggie"burger uit het vuistje en een warm (of koud) drankje.

De keuken is open tot 21u30, de LUIFEL tot 23U, het café tot 1u.

Tenslotte wie niet geïnteresseerd is in het Lichtfestival kan kiezen voor een waardig alternatief (en nog steeds naar ENTR komen voor- of achteraf!)

DON 01.02 'NUFF SAID #07 ft. Samir Fighil, Matieu Charles, Tutu Puoane, Derek Otte, Ben Norris, BRRZVLL
VRI 02.02 WORD WA(a)R CYPHER NIGHT II - Slam Poetry Night
ZAT 03.02 DE PALENQUE A MATONGE - Dizzy Mandjeku & Alé Kuma ft. Nidia GongoraDit artikel verscheen op en gaat over in de categorie Algemeen


Bekijk alle nieuwsberichten