KUNSTENOVERLEG GENT

Samen staan we sterker. Om mee te kunnen wegen op het beleid, om mee de stedelijke agenda te kunnen bepalen en om luider te resoneren, roepen we het Kunstenoverleg Gent in het leven. Een structureel overlegplatform dat als vriendelijke provocateur de belangen van de Gentse kunstensector met vuur wil behartigen. Over alle disciplines, genres en structuren heen.

Op 3 juli om 20u houden we het Kunstenoverleg Gent officieel boven de doopvont in de Minardschouwburg, en daar willen we jou graag bij. Want iedereen die bijdraagt aan de culturele verbeelding van de stad, kan deelnemen: individueel of namens een organisatie, professionelen en niet-professionelen, kunstenaars, studenten, ondernemers uit de creatieve industrie, cultuurwerkers uit meerdere disciplines en sectoren, boven en onder de radar... Jij bepaalt mee de agenda.

Voor wie nog een extra reden tot feesten nodig heeft: de Minardschouwburg viert haar 25ste verjaardag. Ook daar heffen we op 3 juli het glas op. Iedereen is welkom, mits inschrijving.

Schrijf je in via dit formulier: http://bit.ly/kunstenoverleg
Kan je er niet bij zijn? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief: http://bit.ly/kunstenoverlegDit artikel verscheen op en gaat over in de categorie Muziek


Bekijk alle nieuwsberichten