Verenig u in bruisende, sociale participatieve muziekprojecten!

Op maandag 19 juni van 14:00 tot 16:00 uur nodigen De Centrale, HA Concerts en het team van de Leerstoel Jonet u uit voor een speciale bijeenkomst. Deze bijeenkomst biedt een gelegenheid voor muzikanten en sociaal werkers die actief zijn (of willen zijn) in sociale participatieve muziekprojecten in de regio Gent en omgeving om elkaar te ontmoeten. Het evenement vindt plaats bij HA Concerts, gelegen op Kouter 29 in Gent.

De Centrale en HA Concerts zijn mede-oprichters van de Leerstoel Jonet en haar centrum CESAMM aan de Universiteit en Hogeschool Gent. Met deze jaarlijkse ontmoetingen streven ze ernaar om ervoor te zorgen dat de leerstoel nauw verbonden blijft met de praktijk van sociale muziekprogramma's.

Dit evenement biedt u de mogelijkheid om andere muzikanten en sociaal werkers te ontmoeten die ook betrokken zijn bij deze praktijk en projecten ontwikkelen (of van plan zijn dat te doen). Op deze bijeenkomst kunt u uw ervaringen delen en leren van uw collega's.

Voor de leerstoel is het belangrijk om te horen welke behoeften er zijn op het gebied van training en begeleiding, evenals onderzoek naar specifieke aspecten en vragen die zich voordoen in deze praktijk.

Naast het belang van netwerken met anderen in het werkveld, streven we ernaar om met deze jaarlijkse ontmoetingen de erkenning en financiƫle ondersteuning te bevorderen die sociale muziekprojecten verdienen.

Als u deze bijeenkomst wenst bij te wonen, gelieve u dan via deze link te registreren.Dit artikel verscheen op en gaat over in de categorie


Bekijk alle nieuwsberichten