vr.12.meiTurbinezaal (staand)

Asian Dub Foundation + Gamma Rave

Access Denied Tour

Asian Dub Foundation is een genre op zich.  Hun combinatie van jungleritmes, baslijnen, wilde gitaar en militante snelle raps, overgoten met verwijzingen naar hun Zuid-Aziatische roots, heeft de groep berucht gemaakt in het livecircuit. ADF ontstaat na een muziekworkshop in Oost-Londen in de vroege jaren 90.  De groep zet o.a. een eigen educatieve organisatie op (ADFED) en voert campagnes voor slachtoffers van gerechtelijke dwalingen. 

In 2020 brengt ADF zijn 9de studioalbum, "Access Denied" uit. Het album toont ADF in full-spectrum-modus; met tracks gaande van stoere junglepunk tot meer meditatieve nummers. Met de steun van o.a. Greta Thunberg, 47Soul, Ana Tijoux en Stewart Lee zet ADF hun muzikale oppositie tegen de heersende macht voort en trapt harder en hoger dan ooit tegen schenen en andere edele delen.

website ADF

__________

+ support Gamma Rave

Live electronica is wat Gamma Rave drijft, het nieuwste project van Will Harwood (Gadje Scum), Sanne Werkers (Brazzmatazz, Kinky Star), Jonas Nyaarr (Idealus Maximus, GoToEleven) en Geert de Waegeneer (Thou, BOMA Studio).

De band brengt de energie van de dansvloer naar het live circuit met een frisse mix van synthetische elektronische klanken en een dosis rauwe punk.

Praktisch

vrijdag 12 mei 2023

19:30 deuren
20:15 support Gamma Rave
21:00 ADF
 

Early Bird: € 17
vvk: € 23
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 20
adk: € 26
kansentarief: € 5,20

TICKETS

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SHOWTIME BALKANKOOR & SAMENSPEL


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24