za.09.decTurbinezaal

BEEZY COMEDY

Rayen Panday, Arno Moens, Samir Fighil, Manu Moreau

De éérste en enige kleurrijke comedy show in Vlaanderen komt nu ook naar Gent. Drie comedians, een funny mc en een dj die voor een grappige soundtrack zorgt = 90 minuten vlijmscherpe grappen, no-nonsense comedy en een hoop verrassingen.  Comedians van dienst zijn Zaandammer en ex-rechtenstudent Rayen Panday (ook te zien tijdens ‘Nuff Said op 30.11) , Arno Moens (bekend van o.a. Familie, Chaussée d’Amour en De Ludwigs), de Marokkaans-Nederlandse comedian/imitator Samir Fighil en ‘Master of Ceremony’ Manu Moreau. DJ G-SPOT zorgt niet alleen voor grappige intermezzo's maar ook voor een grappige soundtrack.

RAYEN PANDAY (NL)
Zaandammer en voorheen rechtenstudent Rayen Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij op verschillende festivals / podia en in theaters doorheen Nederland. Op dit moment toert hij langs de Nederlandse theaters met zijn derde aanvullende theatervoorstelling ‘Niet Verder Vertellen’. Rayen verzorgt als headliner van Beezy Comedy een exclusieve en hilarische stand-up comedy set!

ARNO MOENS
Arno Moens is een jonge speler/schrijver/beweger die zich al van jongs af aan tegoed doet aan de geneugten van te creëren en te performen voor publiek. Ondertussen is die noodzaak alleen maar gegroeid, gerijpt engeprofessionaliseerd. Na rollen in o.a: 'In Vlaamse Velden', 'Familie', 'Chaussée d'Amour' en 'De Ludwigs' op het kleine scherm is hij klaar om op podia klein en groot te wervelen met zijn comedy met kleine 'c' en humor met een grote 'T'.

SAMIR FIGHIL (NL)
Samir is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G's!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Zijn typetjes, in combinatie met de passie om verhalen te vertellen en daar mensen mee aan het lachen te maken, maken dat Samir in 2011 zijn podiumdebuut maakt in de wereld van comedy en cabaret. Een knallende entree, daar hij al vlug de Haagse Street Life Award voor aanstormend talent won.

MANU MOREAU
Manu ziet er jonger, lichter en gevaarlijker uit dan hij in werkelijkheid is. Zijn wereld is soms te gek voor woorden. Te gek, dat hij er toch de juiste woordspelingen voor heeft gevonden. Hij vertelt u er, in geuren en kleuren, alles over. Droge humor met een donker kantje. Manu treedt op in het Nederlands en in het Engels.

DJ G-SPOT
G-Spot zorgt niet alleen voor grappige intermezzo's maar ook voor een grappige soundtrack. Verschiet er niet van als hij en de mc jou op podium krijgen om te dansen op The Theme of Fresh Prince Of Bel-Air! ??

COMEDY

Praktisch

zaterdag 09 december 2017

deuren 19:30
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SAMEN ZINGEN