za.25.novKelderzaal

binair01 SOLÁR south rhythms music festival

live painting & food | dansworkshop | Rumbaristas | La Chiva Gantiva | mnsr zér0

Eerste Gentse Festival van vernieuwende (Afro)Latijnse en Zuid-Europese muziek

De meest vernieuwende cross-over party muziek waait uit het zuiden! En is bovendien Belgisch. Rumbaristas is een nieuwe band rond klinkende muzikanten uit de wereldvermaarde Spaande band Amparanoia, en de Belgische trots Orchestre International du Vetex en Think Of One. Rumbaristas vertegenwoordigt de mestizo uit het zuiden van Europa: underground cross-over op een rumba catalana basis, doorspekt met balkan- en Siciliaanse ritmes.

De Zuid-Amerikaanse ritmes komen van La Chiva Gantiva, de belangrijkste Belgische band binnen de innovatieve Afro-Latijnse muziek, die in het kosmopolitische Brussel Afro-Colombiaanse ritmes fusioneert met hyperaanstekelijke funky rock en stevige rap. De band is even divers in samenstelling als in muzikale verweving, met muzikanten uit Colombia, België, Vietnam en Chili.

De party trakteert op afrogrooves, tropical bass en andere partytunes uit de kolkende muzikale broeinesten van deze wereld, de eetstand op comida latina, en een film en dansworkshop leiden de avond in met de nodige achtergrondinfo. Bienvenidos a nuestra Sistema Solár!

Praktisch

zaterdag 25 november 2017

(programmawijziging!)

19:30 deuren
19:30 – 21:00 comida latina + dj-set + live graffiti painting
20:00 – 21:00 dansworkshop
21:00 – 22:00 Rumbaristas
22:30 – 00:00 La Chiva Gantiva
00:00 – 3:00 dj-set party

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Ozferti + DJ Garreth McMullan


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO