do.18.aprKelderzaal

COCAINE PISS + PEUK, PERRO ★ Democrazy

Pittige punk met een dosis agressie én humor

Cocaine Piss brengt punk zoals we ze graag lusten: met een stevige dosis agressie én humor. Singles als ‘Sex Weirdos’ (i.s.m. Mauro Pawlowski) en ‘Cosmic Bullshit’ (2016) zijn nooit politiek of muzikaal correct. In 2015 bracht de band het felgesmaakte album The Pool uit. Opvolger The Dancer werd in Chicago opgenomen met Steve Albini (Nirvana, Pixies) en kwam eind 2016 uit. Laatste nieuwe single 'My Cake' (2018) - opnieuw met Steve Albini achter de knoppen - werd al met open armen ontvangen door Dansende Beren: " 'My Cake' is gestructureerde chaos die furieus en overweldigend tegelijk is". Het nieuwe album komt uit in maart 2019.

Nele, Jacques en Dave zijn PEUK . Elk apart doen ze nog vanalles (Evil Superstars, Millionaire, Heisa, ...), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd. Naam en faam werden verworven met een jaar van zinderende optredens en een in recordtempo uitverkochte EP. Nu volgt de titelloze debuutplaat op Fons Records!

PERRO is één van de vaandeldragers van een hele generatie van Spaanse bands. De sound van Perro is uniek én herkenbaar: een brouwsel van stampende punk, kraut, rock en tropische vibes met een onmiskenbare nineties feel a la Fugazi, Dinosaur Jr. en Guided By Voices.

Org. DEMOCRAZY

Praktisch

donderdag 18 april 2019

Deuren19:30

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid