do.09.meiTurbinezaal

CULTURE SHOCK X GENTERTAINMENT w/LEBLANCO

Dare to Dream, Droppin' Beats & Raisin' Vibes

19:00 . Data x Rhythm Naturals . #dans

Rhythm Naturals dansen in de wereld van kunstmatige intelligentie en onderzoeken terzelfdertijd hoe het ons dagelijks leven beïnvloedt. Stap binnen in hun wereld en ontdek hoe we als mens verder evolueren te midden van verbluffende  AI-technologie. 

19:30 . Samoerai XL

Samoerai (Sam Durnez) staat al twee decennia lang op het podium. Zijn track record is indrukwekkend met talloze projecten op zijn naam. Zijn stijl is doorspekt met doordachte en diepgaande lyrics, waarbij hij een boodschap wil overbrengen. Hij zuigt de wereld en zijn eigen ervaringen op, en spuwt ze weer uit in metaforen, strakke rijmschema's en een duidelijke boodschap: dat we één zijn. Zijn muziek draait om liefde voor muziek, elkaar en het leven.

Voor dit concert wordt Samoerai geflankeerd door DJ Grazzhoppa (Wim Verbrugghe), Saimn-I (Simon Decante), Tim Wulleman, Sara Moonen en Tradd (Joseph McBurton). 

Verwacht u aan diepzinnige teksten gegoten in een instrumentale smaakexplosie.

20:30 . DJ Dysfunkshunal .  scratching/turntablism demo

DJ Dysfunkshunal is een toonaangevende turntablist in België, bekend om zijn unieke mix van hip-hop, trap, r&b, dancehall, afrobeat, soul & funk. Als lid van de Killa Tactics DJ crew nam hij deel aan wereldkampioenschappen in steden als Los Angeles, San Francisco, Parijs, Londen & Amsterdam, waar hij grote wedstrijden won en twee keer vice-wereldkampioen werd. Hij draait op festivals zoals Fire Is Gold, WeCanDance, Lokerse Feesten, Les Ardentes en heeft opgetreden in meer dan 20 landen. Hij werkte samen met hiphop legende KRS-One en was tour DJ voor Safi & Spreej. Hij produceert beats voor nationale en internationale artiesten en behaalde een gouden plaat voor zijn werk op het nummer "Zes In de Ochtend" van rapper Dikke.

21:00 . Gentertainment + Leblanco

Gentertainment ft. Gent x Vila Cruzeiro

Muziek fungeert als het ultieme bindmiddel om (Gentse) jongeren zowel op artistiek als sociaal vlak te ondersteunen en aan te moedigen. Of je nu zingt, rapt, produceert, dj't of een instrument bespeelt, bij Gentertainment draait alles om jouw passie en talent. Wat drijft jou als artiest? Wat wil je bereiken? En vooral, wat heb je nodig om jouw doelen te verwezenlijken? De antwoorden liggen in jouw handen …

Gentertainment belooft niet alleen een muzikaal spektakel, maar ook een inspirerende reis waarin jouw passie en talent centraal staan. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap van jongeren die hun creativiteit en individualiteit vieren. Welkom in de wereld van Gentertainment, waar de toekomst van jouw artistieke reis begint!

Tijdens deze 7e editie worden de schijnwerpers opnieuw gericht op een bonte verzameling van jong talent met als special guests de Braziliaanse jongeren van het project Gent X Vila Cruzeiro.

Leblanco

Leblanco, geboren in de Amsterdamse Bijlmer maar nu thuis in Antwerpen, heeft rap door zijn aderen stromen. Zijn track 'Nokia' bracht hem lokaal faam, met meer dan 3 miljoen streams als gevolg. Hij houdt van een mysterieus tintje en verschijnt altijd gemaskerd. Met zijn keiharde flow, trap beats en persoonlijke teksten raakt hij een snaar bij zijn publiek. Kortom: Leblanco is een van de meest opwindende hiphopartiesten van België op dit moment.

Org. vzw Jong i.s.m. De Centrale

Praktisch

donderdag 09 mei 2024

deuren . 18:30

LINE-UP

  • LeBlanco
  • Gentertainment ft. Gent X Vila Cruzeiro
  • Samoerai XL
  • DJ Dysfunkshunal
  • Rhythm Naturals x Data

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Trio Ritmo Latino


Zouratié Koné & The Astral Synth Transmitters + soFa elsewhere // AFGELAST


OH VOYAGE . Gratis clubconcert