do.19.oktTurbinezaal

Farnoosh & Friends

Een artieste in hoofd en hart

Met het project “Farnoosh & Friends”  krijg je een verrassende inkijk in het leven, werk en ziel van de Iraanse dafspeelster Farnoosh Khodadadeh. Aan de hand van de muziek, songs en verhalen die haar leven vorm geven leer je haar kennen als nooit tevoren.

Muzikante in hart en nieren met een stem die doet dromen. Toegewijd verpleegkundige op intensieve zorgen. Gepassioneerd bergbeklimster, natuurliefhebber en vogelaar. Een intense Iraanse ziel die de liefde volgde naar België en Gent tot haar nieuwe thuis maakte.

Dat alles en nog zoveel meer is Farnoosh Khodadadeh. Een uitzonderlijke vrouw, die in De Centrale haar al even bijzondere levensverhaal muzikaal komt vertellen.

Van de gruwel van de oorlog die ze als kind meemaakte tot de helende kracht van liefde en muziek; van de scherven van bombardementen naar de standvastige rust van de hoge bergen; van de stem van haar moeder naar de platenkast van haar vader: Farnoosh neemt je mee in haar wereld en vertelt, zingt en speelt over liefde en geweld, verdriet en hoop, afscheid en thuiskomst, met ritmes en melodieën als medicijn.

Op het podium van De Centrale wordt Farnoosh bijgestaan door haar muzikale kompanen Lieselot De Wilde, Berlinde Deman en Shahab Azinmehr. Samen maken ze een boeiende en hartverwarmende muzikale reis en wij mogen mee!

  • Shahab Azinmehr . tar, setar, tanbour & zang
  • Berlinde Deman . tuba, serpent & zang
  • Lieselot De Wilde . autoharp & zang
  • Farnoosh Khodadadeh . daf & zang        

 

Praktisch

donderdag 19 oktober 2023

deuren . 19:30
concert . 20:00

vvk: € 17
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 14
adk: € 20
UitPas kansentarief: € 4

EARLY BIRDS : € 11 (beperkt in aantal & tijd) 

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


HELENA & PABLO CASELLA


ME YE JAM #1 . Powered by Joram Kundé Boumkwo


BABA ZULA IN CONCERT