vr.09.mrtKelderzaal

Jovanka Steele, Lander Severins, Frank Boddin & verrassings acts

THE COMEDY HAREM #12 (de laatste!)

De Comedy Harem biedt zoals steeds een fijne mix van divers humortalent. Soms droog, soms muzikaal, maar altijd charmant en grappig. Ceremoniemeester is de Gentse singer-songwriter Frank Boddin. Hij brengt uiteraard een handvol gewaardeerde gasten mee.

Jovanka Steele zette haar eerste comedystappen in het Nederlands in De Centrale. Intussen is haar Nederlands zo goed geworden dat ze een vaste klant is geworden in o.a. het middagjournaal van "Nieuwe Feiten" op Radio 1, waar ze haar frisse blik op de actualiteit geeft. In de Comedy Harem laat deze Vlaams-Amerikaanse comedydame in première horen welk nieuw comedymateriaal ze in huis heeft.

Ook Lander Severins heeft een geschiedenis met De Centrale.  Als één van de jongste deelnemers aan de talentenjacht "Voor de Leeuwen" op één, bivakkeerde hij wekenlang in De Centrale en verbaasde hij vriend, vijand en Bart Peeters met zijn sympathieke schalkse humor. Zijn legendarische "Lander op een ander" - filmpjes, waarin hij o.a. in Italië op zoek gaat naar het geboortehuis van Urbanus, zitten nog vers in het geheugen. In deze Comedy Harem doet hij "iets met muziek" en aangezien hij veel muzikale projecten heeft kan dat alleen maar een fijne traktatie worden!

Uiteraard biedt de Comedy Harem iedere keer ook onaangekondigde verrassingen, maar dat zie je op de avond zelf wel!

Co-org.: Mooi Mooi Producties

Praktisch

vrijdag 09 maart 2018

deuren 19:30
concert 20:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SOURAKATA & KADIDJA (5+)