wo.19.junKelderzaal (staand)

KO SHIN MOON

Elektrik B'zar . Hybride electro folk

Ko Shin Moon, een project van Niko Shin en Axel Moon, werd in 2017 geboren op het snijpunt van traditionele oosterse snaren en elektronische muziekmachines.

Geïnspireerd door diverse experimentele artiesten zoals David Byrne, Bill Laswell, Jah Wobble, Ryuichi Sakamoto, Ilaayarajan en Patrick Cowley, fungeert de studio van Ko Shin Moon in Parijs als een toevluchtsoord voor hun muzikale experimenten. Door de geluiden van traditionele volksinstrumenten die Axel Moon tijdens zijn vierjarig verblijf in India verzamelde te combineren met de analoge synths en vintage apparatuur uit de opnamestudio van Niko Shin, creëert het duo buitenaardse, hybride melodieën waar psychedelica samensmelt met space disco.

Alles draait om eclecticisme, kosmopolitanisme en hybriditeit, waardoor een muzikale reis ontstaat waarin repertoire, genres en tijdperken samenkomen om een nieuwe taal te vormen.

Op het podium boeien de dynamische optredens van Ko Shin Moon met een psychedelische mix van geluid en beweging die menigten heeft betoverd op tal van avant-gardemuziekevenementen in Frankrijk en daarbuiten.

Praktisch

woensdag 19 juni 2024

deuren + warm up . 19:30
concert . 20:30

vvk: € 13
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 10
adk: € 16
kansentarief: € 3,20

vroege vogels : € 7 (beperkt in aantal en tijd)

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT