vr.14.aprKelderzaal (staand)

Lady Blaxx invites Sonita & Majé

Lady Blaxx doorbreekt stereotypen

Met dit project wil Lady Blaxx de stereotypen rond zwarte artiesten doorbreken. Op de Belgische podia staan nog steeds te weinig zwarte artiesten - zeker binnen de 'niet-zwarte' genres. Tijd voor verandering dus. Lady Blaxx nodigt diverse opkomende artiesten van kleur uit voor een live-set en gaat met hen in gesprek. Voor deze 2de Gentse editie stonden Sonita en Majé op haar to invite-list (na sessies in de Antwerpse Arenberg en een bescheiden editie op ‘Les Goûts de Gand meets Hidirellez’ vorig seizoen).

Sonita

Sonita (Ojong) is afkomstig uit Kameroen en brengt een repertoire dat bestaat uit pop, Afropop, R&B, Funk en Jazz. In 2018 bereikte ze de finale van het tv-programma Belgium's Got Talent (Sz. 5) en in 2020 nam ze deel aan The Voice Belgique (Sz. 9). Binnenkort brengt ze haar eerste single en EP uit. Ze kan niet wachten om haar prachtige muziek met jullie te delen!

Majé

Majé (Elvira Lawson) is een Belgische singer-songwriter met Togolese roots. Ze is geboren en getogen in het West-Vlaamse Roeselare. Muziek fascineerde haar al van jongs af aan en werd de rode draad in haar leven. Tijdens de lockdown van 2021 bracht Majé haar allereerste single 'Loud & Proud' uit en het duurde niet lang voordat ze ook haar eerste livestreamconcert gaf via De Centrale. Nu is het de ideale gelegenheid om deze schitterende zangeres live aan het werk te zien.

Lady Blaxx

Lady Blaxx ( Raïssa Peeters) is een straffe madam met een unieke straffe stem. Naast het podium kan ze nog verdwijnen in de menigte maar op het podium trekt ze meteen de aandacht. Geen podium schrikt haar af, of het nu in een kleine zaal is of op een groot festival. Met haar groovy funkpoprock neemt ze bezit van elk podium en publiek.

 

Praktisch

vrijdag 14 april 2023

deuren 19:30
start 20:00

20:00 . Lady Blaxx (intro)
20:05 . Sonita  
20:25 . Lady Blaxx (entr'acte)
20:30 . Majé
21:00 . Lady Blaxx
22:00 . The End

vvk: €10
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen: €7
adk: €13
kansentarief: €2,60

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT