do.03.novKelderzaal

‘NUFF SAID #04 (special 100%MAROC)

URBAN MUSIC & COMEDY

'Nuff Said. Kruispunt van livemuziek, comedy en gesproken woord. Waar je de stad ziet. Voorbij het benoemen. Voorbij wat morgen hip is. Met funkboat on acid BRZZVLL als immer legendarisch huisorkest. Master of ceremony ARBI EL AYACHI als koning van het vasttapijt en het berkenwoud. Komt dat zien!

LATIF AÏT was enkele jaren terug één van de eerste nieuwe Belgen die zich aan stand-upcomedy waagden en won vlak na zijn debuut de 123 Comedy Award. Latif blijft graag weg van de doorsnee Marokkaanse clichés en combineert fijne humor met originele maatschappijkritische bespiegelingen.
"Latif toont zich een goed verteller, die kan bogen op een sterke mimiek en goede imitaties" – De Morgen.

MAIMOUNA YOUSSEF (VS) is een zangeres en MC die met haar stem de harten van menig fans weet te veroveren. In 2007 werd ze genomineerd voor een Grammy award voor haar bijdrage aan de hit ‘Don’t Feel Right’ van The Roots. Maimouna heeft het podium al mogen delen met de groten der aarde, zoals Nas, Erykah Badu, Lauryn Hill, D’angelo, Mos Def en Common. Haar recente debuutalbum ‘The Blooming’ werd bejubeld door pers en publiek.

YOUNESS MERNISSI is een van de beste slammers in België. Hij won het Belgisch kampioenschap tweemaal en zat mee in de finales van het Europese en het Wereldkampioenschap Slam. Younes studeerde journalistiek aan de ULB omdat dat strookt met zijn passie voor literatuur. Hij maakte de poëtisch humoristische voorstelling ‘Le slam fait plaisir’. Mernissi noemt Jacques Brel een groot voorbeeld. "Hij was een beetje een slamdichter avant la lettre, hij praatte meer dan hij zong."

LUISA OMIELAN (VK) brengt niets dan girlpower mee naar het podium. Volle zalen. Verlengde tournees. Het ging de laatste maanden hard voor comedienne Luisa en haar debuut ‘What Would Beyoncé Do?!’. Met haar nieuwste ‘Am I Right Ladies?!’ blijft Luisa vragen stellen en zoeken naar antwoorden. Opnieuw een grappige voorstelling over seks, mentale gezondheid en body image in een wereld vol hashtags en Instagramfilters. “A gutsy new star is born” – Telegraph

Praktisch

donderdag 03 november 2016

deuren 19u30
aanvang 'Nuff Said 20u00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Yüzyüzeyken Konuşuruz


LATCHO BILO


Artists Against Apartheid