zo.29.janTurbinezaal

PİNHÂNİ

Europe Tour 2023

Pinhani wordt beschouwd als één van de meest bijzondere bands van Turkije. Ze overtreffen de verwachtingen altijd en overal. Nooit zijn ze terughoudend en altijd gaan ze voor het onverwachte.

Ze spelen overal, tot in de meest afgelegen steden van Turkije. Hun muziek is hierdoor een eclectische samensmelting van traditionele muziekstijlen uit alle regio’s. Ze voegen er daarenboven steeds een stevige dosis rock aan toe.

Het succes van Pinhani startte toen een nummer uit hun eerste album de soundtrack haalde van een beroemde Turkse TV serie. Hun tweede album werd zo goed ontvangen, dat ze steeds vaker voor uitverkochte zalen gingen optreden. Terwijl hun achterban gestaag groeide, produceerde de band ook continu nieuwe muziek waarbij ze traditionele ritmes en melodieën en ritmes omzetten naar een compleet nieuwe originele sound . Op die manier brachten ze 8 albums en 15 singles uit. Met hun recente hitsingles "Bilir O Beni", Dünyadan Uzak en hun laatste album "Küçük Bir Evde" blijft de successtory van Pinhani verder duren. Het is ondertussen alweer de 4de passage van deze fantastische groep in De Centrale, na concerten in 2011, 2013 en 2021!

Praktisch

zondag 29 januari 2023

deuren 19:30
concert 20:00

(staand publiek)

vvk: € 38
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 35
adk: € 41
kansentarief: € 8,20

TICKETS

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Picking Combo


LEERLINGENFEEST . ON STAGE 24


SOURAKATA & KADIDJA (5+)