di.31.janENTR

THE BOAT BAND #1

The Boat Band Sessions . #weekvandebelgischemuziek

In 2016 meerde de Reno-boot aan in Gent en diende als opvangcentrum voor vluchtelingen. Bezieler Thomas Noël verzamelde enkele muzikanten onder hen in De Centrale en startte wekelijkse jamsessies. Na verloop van tijd kwamen ook andere muzikanten met een migratie-achtergrond aansluiten en werd The Boat Band geboren. In wisselende bezettingen experimenteert de groep met een repertoire dat deels bestaat uit eigen werk en eigenwijze bewerkingen van muziek uit de thuislanden van de muzikanten.

The Boat Band heeft ondertussen een hele weg afgelegd, met concerten en samenwerkingen met verschillende (sociaal-)artistieke projecten.

Op 31/01, 07/03, 04/04 en 02/05/2023 worden er in ENTR 4 gratis The Boat Band sessies in een kleine wisselende bezetting gepresenteerd.  

Op 10 juni presenteren we dan een THE BOAT BAND XL concert in De Centrale zelf.  Meer info en tickets vind je binnenkort op onze website en social media-kanalen.

Deze eerste van vier Boat Band Sessions valt pal in de Week van de Belgische Muziek, wat voor iedereen lekker meegenomen is! 

Meet 'The Boat Band XS' #1 ft. Mustafa Ayden, Amin Azizi, Wim Ricour & friends

'The Boat Band' on Facebook

Praktisch

dinsdag 31 januari 2023

20:00 - 22:00

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT