zo.10.decTurbinezaal (staand)

Yüzyüzeyken Konuşuruz

Last Tour . Akustik

Yüzyüzeyken Konuşuruz begon als het project van Kaan Boşnak, een jonge songwriter die zijn eigen nummers opnam en op internet publiceerde. De video's werden snel enorm populair, en Boşnak begon vervolgens samen te werken met Engin Sevik, de gitarist van de groep. Samen met verschillende andere muzikanten bracht het duo vooral de verhalen tot leven van jonge mensen die gevangen zitten in de metropool en dreigen deel uit te maken van een verloren generatie. In 2013 brachten ze hun debuutalbum "Evdekilere Selam" uit. Met inmiddels drie volledige albums op hun naam treden ze op voor duizenden enthousiaste fans in Turkije. Vorig jaar deelden ze het podium met Evrencan Gündüz tijdens een uitverkocht optreden bij Ha Concerts.  Vandaag is Yüzyüzeyken Konuşuruz terug in Gent om onze eigen Turbinezaal volledig te betoveren in een intieme akoestische setting, tijdens wat misschien wel hun laatste tour blijkt te zijn...

Voor liefhebbers van o.a.  Altin Gün, Madrigal en Pinhani.  Maar ook liefhebbers van groepen als Mdou Moctar en Kikagaku Moyo zullen heel waarschijnlijk aan hun trekken komen. 

Kaan Boşnak . zang & gitaar
Engin Sevik . elektrische gitaar
Çağahan Öztürk . akoestische gitaar & keyboard

"Yüzyüzeyken Konuşuruz" is een Turkse uitdrukking die letterlijk vertaald kan worden als "We zullen praten als we oog in oog staan." De uitdrukking wordt vaak gebruikt om aan te geven dat bepaalde zaken beter face-to-face worden besproken in plaats van via telefoon, tekstberichten of andere manieren. Het suggereert een persoonlijke en directe vorm van communicatie.

Praktisch

zondag 10 december 2023

deuren . 19:30
concert . 20:00

vvk: € 42
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: € 39
adk: € 45
UitPas kansentarief: € 9

Koop tickets

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Trio Charneux Leleux Puma


Young Curators Program . European Jazz Conference 2024


AZMARI