zo.26.febDe Bijloke

ZARA

WERD VERPLAATST

Vanwege de gebeurtenissen in Turkije en Syrië werd het concert van ZARA van zondag 26 februari verplaatst naar zondag 21 mei.  Tickets blijven gewoon geldig.  Past de nieuwe datum niet? Dan kan u ook opteren voor een terugbetaling.  Gelieve dit ten laatste 30 april door te geven via tickets@debijloke.be . 
Met vriendelijke groeten en dank voor uw begrip,

ZARA beweegt zich als een van die weinige vrouwelijke stemmen in Turkije moeiteloos langs zeer uiteenlopende stijlen, van volksmuziek en kunstmuziek tot Soefimuziek en klassiek. Al die stijlen worden met ‘fabelachtig mooie stem’ uitgevoerd. In haar succesvolle carrière trad ze op met ensembles als Trilok Gurtu en het Vienna Classical Players Orchestra. Daarnaast maakte ze ook naam als actrice.

Met haar diepgang en perfecte stembeheersing is zij als geen ander in staat het Turkse folk-repertoire in de meest pure en oorspronkelijke manier uit te voeren. Dit doet zij geheel in lijn met haar status als een van de meest toonaangevende Turkse artiesten van dit moment.

Bijzonder is ZARA’s perfecte beheersing van de maqams. Deze Arabische toonladders zijn illustratief voor het regionale repertoire, zowel in folk, klassiek als pop.

Via haar unieke beklijvende concerten verbindt ZARA telkens opnieuw luisteraars van over de hele wereld.

Co-org. De Bijloke

 

Praktisch

zondag 26 februari 2023

deuren 19:00
concert 20:00

BEREIKBAARHEID
U kan De Bijloke bereiken via twee ingangen:

Bijlokekaai 7, 9000 Gent
. Godshuizenlaan 2, 9000 Gent

Rang 1
vvk: € 43
adk: € 46
kansentarief: € 9,20

Rang 2
vvk: € 40
adk: € 43
kansentarief: € 8,60

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


SEKSENDÖRT . UITVERKOCHT


VIOLONS BARBARES . GEANNULEERD


DOLU KADEHİ TERS TUT