za.01.oktTurbinezaal

Catch vs. Music 22

curated by Brussels Young Wrestling Style & Kwame Mülzz

Brussels Young Wrestling Style aka BYWS is een uniek jongerenproject.  Een catchclub en een sportschool tegelijk, op het kruispunt van sport en theater, onder leiding van vechtsportkunstenaar Shaolin Showman 'le cowboy pas fatigué’ en GM Marijs Boulogne

BYWS kreeg 10 jaar geleden een worstelring van de Koning Boudewijnstichting en groeide in even veel jaar tijd uit tot een internationaal gewaardeerde worstelclub met vertakkingen tot in Mexico, Angola, Japan, US, Canada en Congo… als één grote familie.

De oorsprong van het worstelen is zo oud als de mens zelf.  En ook vandaag nog staan de gespierde superhelden tegenover elkaar, klaar voor de ultieme clash in het ‘Heilig Vierkant’ en dat allemaal voor een uitzinnig losgelaten publiek.

Een scheidsrechter, een presentatrice en de crème van de internationale wrestling scene, meer is er niet nodig om kennis te maken met de universele "kunst" van het worstelen.  Maar ook als je reeds lang fan bent, mag je de deze onvergetelijke, unieke avond vol live-actie en echte superhelden-in-levende-lijve absoluut niet missen!

Er zal worden gedoken, gevlogen, gebroken, gewrongen en gekatapulteerd .  Het publiek mag en zal roepen en schreeuwen, … en tenslotte zullen we zien wie de sterkste is … en om met het motto van BYWS te eindigen: “Vechten doe je in de ring en niet op straat !”

Dit onvergetelijke spektakel wordt gelardeerd met livemuziek van de Ghanees-Belgische hiplife, hiphop en Afrotrapartiest Kwame Mulzz, samen met Paulin Lukombo . drums, Rodriguez Gez Vangama . bas, Jonathan Muanza . gitaar, Jonathan Dembele . gitaar, Romain . vibrafoon/percussie, Danie Emma . zang &TK Russel . zang.

Co-org.: Club BYWS ( Brussels Young Wrestling Style) met Back Ground, Shaolin Showman ‘le cowboy pas fatigué’, Kwame Mulzz en Marijs Boulogne.

Praktisch

zaterdag 01 oktober 2022

19:30 deuren
20:00 opwarming
20:30 catch
21:15 pauze
21:45 catch
22:30 Kwame Mulzz & Band
23:30 Einde

vvk: €12
vvk m/Uitpas, -18j. & groepen +10: €9
adk: €15

kansentarief: €3

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Ook interessant


Kruimeldief . in theater