Verkoopsvoorwaarden

m.b.t. de Muziek Ateliers

Privacy

Uw privacy is belangrijk.  Daarom kunnen/zullen uw persoonsgegevens enkel gebruikt worden in het kader van de activiteiten van De Centrale zelf (klantenadministratie, practische informatie, ...).  Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Uitschrijven

Uitschrijven voor een atelier of workshop kan.  Tot 1 maand voor de start van de activiteit betalen we het inschrijvingsgeld integraal terug, min 15% administratiekosten.
Gebeurt de annulatie later dan 1 maand voor de aanvang, dan kunnen we geen terugbetaling meer voorzien.

Beeldmateriaal

De Centrale kan beeldmateriaal (foto's en video's) waarin (één of enkele) personen niet specifiek en doelbewust worden uitgelicht, gebruiken om informatie te verstrekken over onze activiteiten (cursussen, workshops, toonmomenten, optredens, ...).  Een groepsfoto van een klas tijdens de les of een captatie van een leerlingsconcert is hier een voorbeeld van.  

Deze beelden kunnen publiek worden gemaakt via onze website, elektronische nieuwsbrief en/of sociale mediakanalen. Foto’s/video's kunnen ook worden gebruikt om te verwerken in andere promokanalen (folder, affiches, flyers, ...).  Occasioneel worden er ook foto’s naar de pers gestuurd.