#CORONAVIRUS - UPDATE 28.05.2020

Luctor et Emergo voor de repeterende kunstenaar ?

“Na 11 weken oorverdovende stilte klinkt er eindelijk weer wat muziek in De Centrale”

De voorbije 11 weken (81 dagen) was het bijzonder stil in De Centrale.  #blijfinuwkot was ook de boodschap die vanuit De Centrale werd gegeven.  Alle geplande podiumactiviteiten en de muzieklessen werden geannuleerd en onze repetitieruimtes gingen op slot.  
Maar stap voor stap komt het normale leven weer op gang en wordt er naarstig gebrainstormd om te zien hoe ook de zwaar geteisterde cultuurhuizen stilaan opnieuw kunnen heropenen.  
De voorbije weken werd er ook in De Centrale volop nagedacht  over hoe we een deel van onze muzikale activiteiten op een veilige manier opnieuw kunnen opstarten. 
Want de gezondheid van zowel onze medewerkers en artiesten als van het publiek is en blijft onze grootste zorg en prioriteit.

Heropstart repetities voor (semi)professionele kunstenaars-muzikanten 

Op  15 mei 2020 werden opnieuw enkele versoepelingen van de maatregelen doorgevoerd; (semi)professionele muzikanten kunnen opnieuw repeteren, uiteraard mits naleving van de veiligheidsvoorschriften.

Vanaf woensdag 3 juni zet De Centrale haar deuren weer op een kier voor de repeterende kunstenaar.  Onder de strikte voorwaarden zoals die door de experts en de verantwoordelijke overheden worden opgelegd (afstand, handhygiëne, …)

Aanvraagformulier (uitsluitend voor semi-professionele podiumkunstenaars)Dit artikel verscheen op en gaat over in de categorie Algemeen


Bekijk alle nieuwsberichten