HIDIRELLEZ . GESLAAGD BENEFIET !

Met de viering van Hıdırellez 2023 hebben we een indrukwekkend bedrag van €13.574 ingezameld voor het huisvestingsproject 'Klein Gent - Het Warmste Dorp'.  Deze speciale editie van Hıdırellez stond in het teken van solidariteit en was gericht op het ondersteunen van slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Dankzij het initiatief 'Klein Gent - Het Warmste Dorp', waarbij verschillende Gentse organisaties hebben samengewerkt, hebben we bijgedragen aan het huisvestingsproject van Helping Hands - Belgium in Kırıkhan, gelegen in de regio Hatay. Het doel van deze campagne was om tegen medio mei minstens 300 woonunits aan te schaffen, zodat meer dan 1000 mensen een nieuw thuis kunnen vinden.

Met Hıdırellez 2023 hebben we maar liefst €13.574 ingezameld ten behoeve van dit project. We willen alle deelnemers, artiesten, medewerkers en het publiek oprecht bedanken voor hun fantastische steun. Jullie bijdrage was geweldig!

Meer info over 'Klein Gent - Het Warmste Dorp' op de website van vzw BurgerplichtDit artikel verscheen op en gaat over in de categorie Algemeen


Bekijk alle nieuwsberichten