DE CENTRALE BLIJFT VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN VOOR HET PUBLIEK! (UPDATE 01/12/20)

DE CENTRALE BLIJFT VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN VOOR HET PUBLIEK! (UPDATE 01/12/20) (*)

De Vlaamse Regering besliste immers dat alle culturele instellingen (op uitzondering van de musea en de bibliotheken) voor onbepaalde tijd gesloten blijven voor het publiek.
Alle voorstellingen die gepland waren tot en met 15 januari 2021 werden wegens de huidige Coronasituatie afgelast en waar mogelijk verplaatst naar een latere datum.

We weten vandaag nog steeds niet wanneer De Centrale opnieuw de deuren zal kunnen openen. Dat hangt af van o.a. de epidemiologische situatie en de druk op de zorgsector.
De voorbije “lockdown” periode hebben we ons beraden over de manier waarop we een en ander konden plannen en organiseren. 

In samenwerking met Sound of Ghent (of in eigen beheer) brengt ook De Centrale vanaf midden december kwalitatieve livestreams tot bij het publiek thuis.  Zo kan je ook in je living genieten van de beste liveshows, volledig coronaproof én met de beste beeld- en geluidskwaliteit. 

En zo wordt het toch al een héél klein beetje ‘Welkom in De Centrale!’
Blijf het ondertussen veilig houden, ook tijdens de komende feestdagen.  Zorg goed voor jezelf en de anderen.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar decentrale@gent.be
Met vriendelijke groeten
Het team van De Centrale.

(*) Onze muzieklessen kunnen onder strikte voorwaarden wel plaatsvinden.  Alle cursisten worden (of werden reeds) persoonlijk op de hoogte gebracht.  Dit artikel verscheen op en gaat over in de categorie Algemeen


Bekijk alle nieuwsberichten