Jazz improvisatie

m/ Tcha Limberger

Ben je ooit geboeid geraakt door waanzinnige jazzsolo's en heb je jezelf afgevraagd hoe dit eigenlijk werkt? Denk aan akkoordenschema's, 2-5-1-progressies en andere technieken. Dan is deze workshop zeker iets voor jou!  The one and only Tcha Limberger geeft een introductie in jazzimprovisatie.

Het is geen vereiste om ervaring te hebben met jazz, maar deze workshop is niet echt geschikt voor beginners. We verwachten dat je in staat bent om op gehoor te spelen, ervaring hebt met improvisatie en de basisprincipes van harmonie kent.

Tcha Limberger is de zoon van gitarist Vivi Limberger (Waso Quartet) en kleinzoon van violist Piotto Limberger, beiden gekende figuren in de gipsyjazz. De multi-instrumentalist legt zich niet enkel toe op Manouche jazz maar heeft ondertussen al een hoop andere muziekstijlen in de vingers, getuige het groot aantal projecten waaraan hij tot nu toe meewerkte. Ondertussen wereldvermaard onder de kenners van zowat elke Balkanstijl & gipsyjazz, is hij een onstuitbare kracht in de wereld van de wereld-, folk- en jazzmuziek.

Foto Shalan Alhamwy; deze foto van Tcha Limberger maakt deel uit van de expo "Melodies in Motion, nog te zien in ENTR tot eind mei.

Praktisch

zaterdag 27 mei 2023

van 10:00 tot 13:00

Bekijk alle data

Niveau
Alle instrumenten - niet voor beginners
  • 15 € (standaardtarief)
  • 3 € (kansentarief)
Inschrijvingen Afgesloten

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel: