Traditionele zang van de Egeïsche Zee

Kaiti Koullia

In deze workshop maken we kennis met de traditionele Griekse liederen van de Egeïsche Zee en Klein-Azië.  Een boeiend repertoire met aandacht voor het leven aan de zee. Het is een ideale manier om kennis te maken met de Griekse geest, wijsheid en schoonheid.

Kaiti Koullia is afkomstig van Kalymnos, een van de Dodekanesos-eilanden. Ze studeerde aan het Griekse Nationale Conservatorium. Ze werkte samen met bekende artiesten zoals Yanis Voglis, Mariza Koch, Chronis Aidonidis, George Dalaras, Dimitra Galani, Lavrendis Mahairisas, Glykeria, Savinna Yanatou, Pandelis Thalassinos, Christos Tsiamoulis, Orfeas Peridis en vele anderen. 

Kaiti werkt samen met de Charles Darwin University in Australië, o.a. voor het Griekse taal- en cultuurprogramma voor studenten Griekse studies. Sinds 2010 organiseert ze theater- en muziekuitvoeringen op scholen, zoals "The Songs of the Deep Sea".  daarnaast is ze coördinator van een koor voor traditionele zang in Athene en geeft ze regelmatig muziekseminars waarbij ze o.a. traditionele Griekse muziek en rebetiko doceert.

Praktisch

Zaterdag 24 september 2022 / 13:00 – 16:00

Bekijk alle data

Niveau
alle niveaus

Kostprijs

  • € 10 (standaardtarief)
  • € 2 (kansentarief)
Inschrijvingen Afgesloten

Laat je horen en deel dit evenement via jouw sociaal profiel:


Onze andere workshops